VOLLEDIG TRANSPARANT

Alle achtergrondinformatie over KeytoeAcademy vind je hier. Alles transparant en wel. Waar gaat je geld heen, wat geven we aan de sprekers en meer.

WAAROM WIJ BESTAAN

KeytoeAcademy bestaat omdat we geloven dat we kunnen helpen een positievere wereld te creëren. We gidsen je naar de nieuwe wereld, zodat je op het nieuwe tijdperk kunt inspelen. Dat doen we met een platform vol met hoge kwaliteit cursussen die verdiepende en verrijkende content bevat. We geloven dat de wereld menselijker kan worden, met meer kansgelijkheid, gelijkwaardigheid, authenticiteit en transparantie. Wereldverbeteraars? Waarom niet, at least we try. Gelukkig hebben we in Nederland experts die je kunnen voorbereiden op de nieuwe wereld.

HOE WE HET DOEN

Een toegankelijk platform met hoge kwaliteit video cursussen, strak gecureerd en met verrijkende downloadables. Authentieke, enthousiaste experts op een breed scala aan onderwerpen. We doen alles in huis. Dat betekent dat de opnames van de sprekers letterlijk in het KeytoeHuis zijn. We begeleiden de sprekers met de outline van hun cursus. We stellen vragen op punten die we missen of die nog interessant kunnen zijn. We hebben filmbeesten, editmonsters en contentmaniakken die de cursus en de spreker tot hun beste recht laten komen. Zie hier het resultaat.

WAT WE MET DE OMZET DOEN

We vragen 200 euro per jaar voor een los ticket. De eerste 21% gaat naar de Nederlandse overheid, en dat is iets goeds: we houden van onze verzorgingsstaat. We vragen 200 ex btw per maand of 2000 per jaar van bedrijven. De volgende 10% wordt evenredig onder de sprekers verdeeld – die allemaal positief in de wedstrijd zitten: geld verdienen is niet het doel, het verspreiden van de vernieuwing en wijsheid wel. De volgende 5% van de opbrengsten wordt elk jaar besteed aan initiatieven waar we met alle sprekers achterstaan. Initiatieven die positieve invloed voor ogen hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We weten zelf hoe lastig het kan zijn. We dekken met het overige onze kosten en investeringen in bijvoorbeeld nieuwe filmapparatuur. Alles wat overblijft gaat net als de 5% van de omzet naar een goed doel.

 

HET ONTSTAAN EN ONZE AMBITIE

KeytoeAcademy is een spinoff ontstaan uit KeytoeY. We deelden al content op het gebied van vrij organiseren. We wilden video content, maar dan niet even hap snap. Een hoge kwaliteit cursus die verdiepender en verrijkender was. Toen gingen we groter denken. We hebben in de tijd van KeytoeY meerdere inspirerende personen ontmoet die verschrikkelijk toffe verhalen hebben. Waarom niet ook die andere sprekers op het platform? Onderdeel van het grotere Keytoe, met online platform en marketing kennis is het de ideale kweekvijver om dit platform neer te gaan zetten. Hét high-end cursussen platform zijn dat mensen gidst naar de nieuwe wereld. We willen dat zoveel mogelijk mensen geïnspireerd raken en ontwikkelen door onze cursussen. Ga je mee op reis?