VERDIEPENDE COURSES VOOR JOUW ORGANISATIE

Jouw teamleden willen zich ontwikkelen. Maar dan wel leuk, met het beste materiaal. En zelf kunnen kiezen. Keiharde positieve toekomst voor jouw organisatie middels inspiratie op afstand.

VOOR BEDRIJVEN

Je collega’s kunnen wel eens wat inspiratie gebruiken. Blijven ontwikkelen is belangrijk. Voor het bedrag van een enkele spreker heb je een hele verzameling sprekers op het beeldscherm van elke collega. Als een Netflix voor je personeelsontwikkeling laat je collega’s zelf kiezen wat ze kijken of luisteren.

HOE WERKT HET?

  1. Je stuurt een berichtje naar Lennard
  2. Je krijgt een factuur van €2000 exclusief btw voor een jaar of €200 exclusief btw per maand.
  3. Wij maken een speciale bedrijfslink aan: al je collega’s krijgen toegang met hun mailadres (ook toekomstige collega’s)
  4. We maken een welkomstvideo voor al je collega’s met korte uitleg hoe het werkt.
  5. Kijken maar!!!

DAT IS GOEDKOOP

2000 per jaar of 200 per maand voor al je collega’s ongeacht bedrijfsgrootte.

Ja je leest het goed. Waar je normaal gesproken minimaal 2000 voor een enkele spreker betaalt (een paar sprekers vragen meer dan 10k voor een half uur), krijg je nu de kennis en inspiratie van ALLE sprekers op ons platform voor al je collega’s voor 2000 ex btw voor een jaar toegang met gemiddeld 2 uur footage per cursus. 

Waarom? 

Wij gaan voor aantallen. Wij willen dat iedereen in aanraking komt met de kennis op KeytoeAcademy. Dat kan de wereld een stukje mooier maken.

JE COLLEGA'S KIJKEN

  • Wanneer je collega’s toegang hebben kunnen ze à la Netflix zelf kiezen wat ze kijken, waar ze kijken, hoe lang ze kijken.
  • Collega’s kunnen ook luisteren via onze podcast modus: oortjes in, cursus aan, luisteren maar.
  • Wij sturen je op aanvraag een gratis rapportage van het kijkgedrag van je collega’s.
  • In overleg met jou sturen we collega’s reminders of moedigen ze aan te kijken.

LEERCOACHES

Wil je nog een stap verder gaan? Dat kan. We hebben leercoaches die jouw organisatie kunnen helpen om de ontwikkelbehoefte te achterhalen en dan naast KeytoeAcademy met je meedenken en adviseren over waar collega’s zich verder kunnen ontwikkelen. Ook schakelen de leercoaches de sprekers van KeytoeAcademy in om jouw collega’s live verder te inspireren. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

OP JOUW ORGANISATIE AFGESTEMD

Mis je iets op KeytoeAcademy? Laat het weten, want dan creëren wij content op basis van jouw wensen. We maken immers de cursussen voor jou. Heb je dus een onderwerp of ken je een spreker waar je meer van wilt horen, stuur een berichtje naar liefde@keytoeacademy.com. Wij gaan dan ons best doen om te zorgen dat jouw gewenste cursus erbij komt.

GOED DOEN

Jouw geld wordt goed besteedt. We dekken onze kosten en geven uit aan goede doelen. 10% van onze totale omzet wordt evenredig verdeeld over alle sprekers. 5% van onze omzet gaat naar het goede doel. En al onze overige winst gaat ook naar een goed doel. Wil je meepraten over welk goed doel dit jaar door ons wordt gespekt, stuur ons een berichtje.