CEDRIC MUCHALL &
LENNARD TOMA

Vrij Organiseren

Cedric Muchall (1982) en Lennard Toma (1988) zijn de spreekbuizen van het vrij georganiseerde Keytoe. Een paar jaar verder en Keytoe was een van de meest experimentele en extreem vrije organisaties van Nederland en mogelijk wereldwijd. Een plek waar collega’s alles bepalen en conventies overboord zijn gegooid. Cedric en Lennard spreken nu over hun ervaringen met Keytoe en helpen andere organisaties met hun inzichten via KeytoeY. O ja, ze zijn ook de aanjagers en oprichters van KeytoeAcademy.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
PROBLEMS

DE TOPICS

1. Intro
2. Waarom zou je dit willen
3. Vertrouwen, versimpelen, verleuken
4. Intro op de stappen
5. Waarom, waarom, waarom
6. Transparantie
7. Besluitvorming
8. Aannamebeleid
9. Aanspreekcultuur

08 min
19 min
18 min
08 min
10 min
21 min
18 min
18 min
24 min

10. Verantwoordelijkheid delen
11. Wat gebeurt er in je organisatie als je dit doet
12. Jij bent het probleem
13. Psychologische veiligheid
14. De waan van de dag
15. Grotere organisaties
16. Verzet tegen verandering
17. Als je ver bent
18. Einde: Het is nooit af

09 min
15 min
14 min
13 min
13 min
23 min
10 min
12 min
07 min

WAT GA JE LEREN?

Cedric en Lennard leren je alles over een andere en vrijere manier van organiseren. Een organisatie waar collega’s zelf steeds meer bepalen en de leiders ondersteunend zijn aan het werk. Een organisatie waar er meer verbinding is, waar collega’s bevlogen zijn, waar beter wordt samengewerkt in een relaxte sfeer. Waar de organisatie gestript wordt van bureaucratie, onzinnige regels en bedrijfje spelen. Ze nemen je mee in elk onderdeel ervan en maken het direct toepasbaar.

VOOR WIE?

Dit is voor elke leider, maar ook collega die een modernere en vrijere organisatie en werkplek beoogt. Voor organisaties die wendbaar en flexibel naar de toekomst toe willen treden. Cedric en Lennard geven duidelijk aan dat je niet per se collega’s elkaars salaris moet laten bepalen. Maar je kunt veel leren van de elementen en fundamenten als transparantie, betrokkenheid, psychologische veiligheid en vrijheid. Hoe je dat precies doet in een organisatie en mensen meekrijgt, dat leer je in deze cursus over vrij organiseren.

OOK LEUK.