FEIKE CATS

Verleuken

Feike Cats is al meer dan 25 jaar dé spreker over Verleuken en Klanthousiasme. Deze Vlaardinger heeft vier boeken op zijn naam staan, waar hij in gaat op verschillende vormen van klantgerichtheid. De termen verleuken en klanthousiasme komen uit zijn koker. Deze inspirator weet publiek in te pakken met zijn nuchtere en praktische kijk op dingen, wat hij combineert met zijn Rotterdamse niet lullen maar poetsen mentaliteit. Echter is Feike stiekem wel een flinke kletsmajoor. Hij laat je doen inzien dat dingen leuker maken altijd zorgt voor verbetering.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
FLAUWE GRAPPEN

DE TOPICS

1. Intro
2. Verleuken 
3. Case: Kinderziekenhuis
4. Verleuken in je organisatie
5. Verleuken richting de klant
6. Op werk zoals thuis

08 min
15 min
12 min
12 min
15 min
11 min

7. Case: Gemeente Houten
8. Tips voor verleuken
9. Klanthousiasme
10. Hoe kijkt Feike naar de wereld
11. Case: Verleuken Twigt Grafimedia
12. Afsluiting

14 min
04 min
17 min
08 min
06 min
03 min

WAT GA JE LEREN?

Feike leert je wat er achter verleuken schuilgaat. Hoe je dingen leuker kunt maken, zodat zowel klant als collega een betere tijd ervaart. Dit legt hij uit aan de hand van cases en de meest simpele en direct toepasbare voorbeelden. Wat Feike betreft zijn kleine veranderingen top. Hij legt je het verschil tussen Klanthousiasme en klanttevredenheid uit en hoe voor het een of ander kiezen een verschil maakt in je organisatie. 

VOOR WIE?

Of je nou voor klanten, collega’s, cliënten, patiënten of burgers werkt, voor iedereen is deze cursus relevant. Verbetertrajecten worden na het zien van Feike omgevormd tot Verleukertrajecten. Hij legt zelfs uit hoe het te gebruiken is in je relatie of privésituatie. Ben je op zoek naar een andere manier van je organisatie klantgerichter maken, maar hou je niet van zweverige poespas, dan is dit bij uitstek de cursus om te kijken.

OOK LEUK.