DANIËLLE DE JONGE

Nieuwetijds Zakendoen

Daniëlle de Jonge wordt gezien als dé expert in klantgerichtheid en Human2Human zakendoen. Maar deze powervrouw heeft nog veel meer in haar mars. Sinds 2007 onderneemt ze, is ze spreker over klantrelaties, netwerken, klantgerichtheid, klanten verleiden, acquisitie en verkoopgesprekken. En dit alles combineert ze met een gevoel voor het maatschappelijke. Als je nu nog steeds niet weet wie ze is: Ze is de host van Dé Klantenpodcast op BNR en heeft de boeken Verleid de Klant, Human2Human, en Extreem Klantgericht geschreven. In de urban jungle die we voor haar maakte geeft ze haar kennis prijs.
0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
GROENE PLANTEN

DE TOPICS

1. Intro
2. Extreem klantgericht als nieuwe standaard
3. Commercieel omdenken
4. Acquisitie
5. Verkoopgesprekken
6. Maatschappelijke impact

04 min
08 min
12 min
15 min
24 min
12 min

7. Sociale winst
8. Ecologische impact
9. Fan zijn van je klant
10. Ambassadeurs
11. Netvlies management
12. Outro

11 min
16 min
11 min
15 min
20 min
04 min

WAT GA JE LEREN?

Daniëlle leert je de combinatie van commerciële slagkracht, maatschappelijke impact en extreme klantgerichtheid. Deze drie-eenheid kan van je organisatie een topspeler maken. Van praktische verkooptips tot waar je over na kunt denken als het gaat om je maatschappelijke betrokkenheid. Maar natuurlijk ook hoe je je klant optimaal kunt bedienen en wat voor mindset dat nodig heeft. Een waardevolle cursus voor iedereen in elke organisatie.

VOOR WIE?

Wil je beter leren verkopen? Wil je weten waar je maatschappelijk relevant kunt zijn? Of hoe je je klanten beter kunt bedienen en daarmee waardevolle relaties aan gaat? Dan is dit de cursus voor jou. Daniëlle vertelt je hoe je praktisch met deze dingen aan de slag kunt gaan. Met voorbeelden uit haar eigen ervaring en verhalen van het bedrijfsleven weet ze gemakkelijk de brug te slaan naar elke organisatie en professional. Kijken dus!

OOK LEUK.