NANCY RADEMAKER

Customer Centricity

Nancy Rademaker (1965), geboren Vlaamse, heeft vele rollen in de IT gehad, waaronder ook bij Microsoft. Ze heeft eind jaren ’90 aan de basis gestaan van het vak Informatica in het middelbaar onderwijs waar ze zich ook een tijd heeft begeven. Bij Microsoft bleek ze vanuit haar eerdere rol als onderwijzeres een vaardige spreker te zijn. Ze sloot zich aan bij een denktank van verschillende sprekers Nexxworks vanwaar ze opdrachten over de hele wereld heeft. Ze spreekt voornamelijk op internationale basis. Haar expertise is een combinatie van de klant centraal zetten en technologie. Ze kan je haarfijn uitleggen waarom het zo nodig is om je customer experience en employee experience te finetunen en op één lijn te krijgen. Beide zijn nodig voor goede CEX. Dan weet je dat maar.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
NIEUWE APPS

DE TOPICS

1. Intro
2. Customer centricity 
3. Het nieuwe normaal
4. Disruptie
5. Digitale tijdperken
6. Hoe technologie ons leven heeft veranderd I
7. Hoe technologie ons leven heeft veranderd II
8. Customer experience

07 min
10 min
13 min
11 min
11 min
14 min
10 min
11 min

9. Verwachtingen, big data en algoritmes
10. Klantervaring verhogen I
11. Klantervaring verhogen II
12. De tweede X-factor
13. Het belang van waarden voor je cultuur
14. Leiderschap voor EX
15. De menselijke factor voor goede CEX

13 min
16 min
12 min
16 min
16 min
13 min
12 min

WAT GA JE LEREN?

Nancy leert je waarom technologie zoveel invloed op ons als mensen heeft en dus ook op jouw klanten. De veranderingen in technologie maakt dat klanten anders gedragen en reageren. Ze vertelt waarom we nogal geneigd zijn vanuit onze eigen organisatie te redeneren. En hoe je dat kunt omdraaien, zodat je echt vanuit de klant gaat denken en handelen.

VOOR WIE?

Met een cursustitel als Customer Centricity kun je snel denken dat het alleen voor organisaties of mensen die met klanten bezig zijn interessant is. Het liefst hadden we de titel nog een heel stuk langer gemaakt, maar dan is het geen titel meer natuurlijk. Nancy vertelt namelijk over de veranderingen in de samenleving door technologie, waardoor deze cursus waardevol voor iedereen is. Nancy is fantastisch om naar te luisteren. De kennis die ze bezit is mindblowing. En tegelijkertijd legt ze het duidelijk, simpel en praktisch uit alsof het niks is. Kijken dus!

OOK LEUK.