SYDNEY BROUWER 
FEIKE CATS

Klantgerichtheid

Sydney Brouwer en Feike Cats zijn twee van dé klantgerichtheidsexperts van Nederland. Beide hebben meerdere boeken op hun naam over klantgerichtheid, zoals Six Star Service van Sydney en Verleuken kan Iedereen van Feike. Ze spreken elk jaar voor heel Zakelijk Nederland. In deze cursus hebben we ze voor het eerst bij elkaar gezet. Ze hebben een eigen kijk op klantgerichtheid, dus zullen het in deze cursus niet altijd met elkaar eens zijn. Als kijker kun jij beide visies op klantgerichtheid samenvoegen en er eigen conclusies uit trekken.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
GESCHREVEN BOEKEN

DE TOPICS

1. Intro
2. Wat is klantgerichtheid
3. De winst van klantgerichtheid
4. Interne klantgerichtheid
5. Waar begint klantgerichtheid?
6. De NPS
7. Hoe start je met klantgerichtheid?
8. Klantgerichtheid in Corona-tijd

05 min
15 min
09 min
06 min
07 min
08 min
04 min
07 min

9. Verrassingen en verwachtingen
10. Klantgericht leiderschap
11. Six Star Service
12. Klantvierkant
13. Liever een compliment dan een klacht
14. Klantgerichtheid, klanttevredenheid & klanthousiasme
15. De klantminuut

12 min
12 min
12 min
06 min
06 min
04 min

03 min

WAT GA JE LEREN?

Sydney en Feike vertellen je alles over moderne klantgerichtheid. Wat onderscheidt klantgerichte bedrijven van de rest? Waar moet je als bedrijf nu precies beginnen? Ze zullen je vertellen dat het niet altijd groots hoeft te beginnen. Klein beginnen werkt vaak veel beter. En natuurlijk vertelt Feike over hoe je de klant echt enthousiast krijgt en Sydney hoe je die zesde ster qua service nu kunt verdienen. Het gros van de topics doen ze samen, waar je beide meningen krijgt. Een aantal afleveringen doen ze apart. Een heerlijke dynamische cursus dus.

VOOR WIE?

Alle mensen die in een organisatie werken hebben hier wat aan. Of je nu voor klanten, patiënten, burgers of cliënten werkt. Klantgerichtheid is zelfs van toepassing op de mensen die de klanten niet direct spreken. Want ook zij dragen volgens de heren iets uit naar klanten of naar de collega’s die wel met klanten te maken hebben. Kijken dus gewoon!

OOK LEUK.