BAS VAN DER VELDT

Lessen van de EindBas

Dit is Bas van der Veldt (1976). De EindBas van AFAS. Hij werkt al sinds zijn 19e bij AFAS Software, het bedrijf waarvan zijn vader de medeoprichter is. Hij begon als productmanager, en na 7 jaar als directeur productontwikkeling werd hij in 2008 het goedlachse gezicht van het bedrijf, als CEO. Hij noemt zichzelf een EntrepreNerd. En dat klopt. Hij is ontzettend belezen, analyseert strak en denkt snel in concrete oplossingen. Mede door zijn verdiensten is AFAS een ontzettend interessant bedrijf geworden (als het dat niet al was), waar er een no-nonsense cultuur heerst en de mensen in de watten worden gelegd. Ook gaan ze met klanten totaal anders om dan de meeste bedrijven. Dus het kijken waard naar deze interessante en inspiratievolle leider.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
COLLEGA'S

DE TOPICS

1. Intro
2. Black Lives Matter
3. Een diverse organisatie
4. Aantrekkelijke werkgever zijn
5. Het ontstaan van AFAS
6. Lifehacks van Bas

03 min
19 min
17 min
11 min
11 min
12 min

7. Goed doen
8. Goed voor je klanten
9. Leiderschap
10. Een dag als CEO van AFAS
11. En nu doen

13 min
14 min
11 min
12 min
02 min

WAT GA JE LEREN?

Bas denkt na over tal van zaken die relevant zijn voor uiteraard zijn eigen bedrijf AFAS, maar waar ook menig ander bedrijf over zou kunnen of zelfs moeten nadenken. Zoals bijvoorbeeld hoe je een diverse organisatie krijgt en waar je op moet letten. Maar ook neemt hij je mee in het bestaan van CEO zijn van een toonaangevende organisatie. En niet onbelangrijk leer je van Bas hoe je goed kunt doen in deze wereld.

VOOR WIE?

Ambieer je een positie als leidinggevende of zelfs CEO van een organisatie? Dan is dit een must-see. Maar heb je die ambitie niet, dan is het alsnog mega interessant om naar Bas te kijken en luisteren, simpelweg omdat hij een flink andere kijk op de wereld heeft. Veel van wat Bas bespreekt is toepasbaar op ieders leven. Zijn mindset, kijk naar de wereld en way of life is per definitie intrigerend.

OOK LEUK.