ARKO VAN BRAKEL

Ondernemen met Impact

Arko van Brakel (1968) is een rasondernemer. Hij is daarnaast spreker, trainer, meervoudig auteur en sinds 2020 ook algemeen directeur van de non-profit organisatie Cleantech Regio. Hij heeft aan het roer gestaan van verschillende eigen opgerichte bedrijven, waaronder één van de eerste internetbedrijven in Nederland die wereldwijd pionierde met Internet-in-a-box verkoop. Hij was directeur van het leiderschapsinstituut De Baak en oprichter van Semco Style Institute. Deze inspirator vertelt je zijn lessen over hoe je nou echt kunt ondernemen met impact. Grote kerel, met een groot hart en een kop vol wijze lessen.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
OPGERICHTE BEDRIJVEN

DE TOPICS

1. Intro
2. Impactvol betekenis hebben
3. Inspelen op trends
4. Beslissingen en keuzes
5. Cultuur en vertrouwen
6. Kracht van het tegengeluid

07 min
11 min
07 min
14 min
11 min
12 min

7. Talentcentraal
8. Extreme stakeholder alignment
9. Weconomy
10. Ondernemen in harmonie met je omgeving
11. Slot

10 min
12 min
11 min
16 min
03 min

WAT GA JE LEREN?

Arko leert je wat het is om een moderne ondernemer te zijn of meer ondernemend vanuit een bestaande organisatie. En als je dan ondernemend bent, hoe je de meeste impact kunt maken die niet alleen goed is voor jezelf, maar juist ook voor je omgeving, de mensen om je heen, je klanten en de wereld. Ter illustratie gebruikt hij sprekende en bijzondere voorbeelden van ondernemers of eigen ondernemersbeslissingen die hij maakte. 

VOOR WIE?

Uiteraard is deze cursus voor de ondernemers en zelfstandig professionals. Maar als je mee wilt denken met de ondernemer in de organisatie waar je werkt, dan is deze cursus mega geschikt, zodat je op niveau mee kunt sparren om te zorgen dat de organisatie waar jij in werkt ook meer impact in de toekomst zal maken. 

OOK LEUK.