NIEK VAN DEN ADEL

Veerkracht

Niek van den Adel gaat in 2010 onderuit met zijn motor in het midden van de nacht en loopt daar een hoge dwarslaesie op. Zijn wereld staat op z’n kop. Hij moet revalideren. Maar op een of andere manier weet hij de energie en wilskracht te vinden om door te gaan met zijn leven. Hij spreekt een keer over zijn ervaring op een congres en een spreker is geboren. Hij schrijft de bestseller Crash die meer dan 20.000 keer over de toonbank gaat. Hij heeft ondertussen twee andere boeken geschreven, leidt meerdere bedrijven, heeft drie dochters en weet ondanks regelmatige intense pijn een lach op zijn gezicht te toveren. Dat is echte veerkracht. En dat is waar Niek je in deze cursus mee inspireert.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
ONTBLOTE TANDEN

DE TOPICS

1. Intro
2. Wat is veerkracht? 
3. Waarom zou je naar Niek luisteren?
4. Noodzaak
5. Pijn en tegenslag
6. Waarom we minder veerkrachtig worden
7. Voorwaarden voor veerkracht
8. Het 5G model

05 min
05 min
02 min
06 min
06 min
06 min
06 min
07 min

9. Tien eigenschappen voor veerkracht
10. Context en veerkracht
11. Rock bottom
12. Zakelijk wendbaar
13. Hoe verander je?
14. Van veerkracht naar vierkracht
15. Conclusie

11 min
04 min
05 min
04 min
10 min
05 min
06 min

WAT GA JE LEREN?

Niek leert je de kunst van veerkrachtig zijn. Hij weet als geen ander wat het is om door een verschrikkelijke situatie heen te gaan en toch positief naar het leven te kijken. Hij ervaart nog dagelijks enorme pijn. Met sprekende verhalen leer je van Niek hoe je tegenslag kunt ombuigen en hoe je veerkrachtiger kunt worden. Hij maakt ook de link naar zakelijke wendbaarheid en vertelt je hoe je kunt veranderen.

VOOR WIE?

Dit is een cursus die voor ieder inspirerend en direct toepasbaar op het eigen leven is. De verhalen van Niek plaatst je eigen zorgen en problemen in een ander perspectief. Het doet je relativeren en het geeft je kracht om met je eigen sores om te gaan. Als Niek het kan, dan kun jij dat ook. Ken je een vriend of collega die je een hart onder de riem wil steken, geef dan deze cursus cadeau.

OOK LEUK.