THIJS LAUNSPACH

Fokking Druk

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, auteur, spreker en trainer. In 2012 kwam zijn eerste boek in samenwerking met een andere collega uit over de Quarterlife Crisis. Maar hij brak echt door met zijn boek Fokking Druk waar deze cursus over gaat. In deze bestseller vertelt Thijs wat stress in ons leven betekent en hoe je daar goed mee om kunt gaan. Thijs is een druk baasje met een wekelijkse column in het AD, nog andere geschreven boeken over Millennials en stress en het volgende boek wat er alweer aan komt over mentale gezondheid. Beter weten hoe je met je fokking drukke bestaan om kunt gaan, dan is deze cursus een absolute must. 

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
ADEMHALINGEN

DE TOPICS

1. Intro
2. Relaaaaax 
3. Waarom we tegenwoordig zo Fokking Druk zijn
4. Je lichaam en stress
5. Hoe werkt stress in je leven?
6. Stress bij jezelf herkennen
7. Voor jezelf zorgen

08 min
04 min
16 min
14 min
16 min
09 min
16 min

8. Adem en meditatie
9. Teamprofiel en krachten in beeld
10. Mindhacks
11. Effectief werken
12. Hoe help ik anderen
13. Afsluiting

16 min
16 min
14 min
16 min
09 min
03 min

WAT GA JE LEREN?

Thijs vertelt je alles over stress. Wat het doet en zelfs waar het goed voor is. Natuurlijk leer je hoe je er beter mee om kunt gaan. Je gaat een aantal relax en meditatie oefeningen doen die Thijs begeleidt. Of nou ja, je kunt ook gewoon kijken of luisteren zonder mee te doen. Maar neem het van ons aan, je wordt echt zen. Ook leer je wat over burnout en hoe je dat kunt herkennen bij bijvoorbeeld collega’s en wat je dan wel en niet moet doen. 

VOOR WIE?

Ja, dat is niet moeilijk: iedereen die wel eens stress ervaart. Oftewel, iedereen. Laat het vooral ook aan vrienden, familie, collega’s zien waar je bij merkt dat ze stress ervaren. Thijs is geen wonderdokter, maar de kennis die je van Thijs meekrijgt verlicht en kan ervoor zorgen dat je stappen in de juiste richting maakt als het gaat om je mentale en fysieke gezondheid. 

OOK LEUK.