THUIS LAUNSPACH

Effectief Thuiswerken

Thuis Launspach (1988) het altijd thuiswerkende alter ego van Thijs Launspach. Geintje natuurlijk. Thijs is psycholoog, auteur, spreker en trainer. Hij heeft een andere cursus over omgaan met stress genaamd Fokking Druk op KeytoeAcademy staan. En in deze korte cursus geeft hij je 10 tips voor effectief thuiswerken. In zijn boek uit 2020: Werk Kan Ook Uit, beschrijft hij talloze tips over hoe je soms even weg kunt stappen van je werk. Vlak voordat het boek uitkwam sloeg corona toe en bedacht Thijs dat het goed zou zijn nog een hoofdstuk met thuiswerk tips mee te geven. Die tips deelt hij hier in uitgebreide vorm voor alle mensen die op hun zolderkamertje thuis moeten blijven werken. 

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
ANDERE TIPS

DE TOPICS

1. Intro
2. Tip 1: Maak onderscheid tussen werk en niet-werk
3. Tip 2: Creëer structuur
4. Tip 3: Goed beslagen ten ijs komen
5. Tip 4: Neem voldoende pauzes
6. Tip 5: Communiceer veel en vaak

06 min
03 min
06 min
04 min
04 min
03 min

7. Tip 6: Stel verwachtingen bij
8. Tip 7: Stel doelen voor jezelf
9. Tip 8: Zet je notificaties uit
10. Tip 9: Ga aan de wandel
11. Tip 10: Socialize
12. Samenvatting van de 10 tips

02 min
03 min
04 min
03 min
03 min
04 min

WAT GA JE LEREN?

Van Thijs leer je tien verschillende tips om effectiever en gezonder thuis te werken. En ook hoe je dat kunt faciliteren bij je collega’s of werknemers. In deze Covid-tijd zijn we halsoverkop naar een nieuwe werkmodus veranderd. De meesten van ons hebben geen idee wat voor invloed dat heeft op onze welzijn en productiviteit. Thijs geeft je inzichten en duidelijkheid over wat het met ons doet in een kort en helder format.

VOOR WIE?

Alle thuiswerkers natuurlijk. Of je nou een enkel dagje of de volle week thuis werkt, dit is relevant voor je. Bovenal is het interessant voor leidinggevenden die van Thijs te horen krijgen wat zij kunnen doen om collega’s thuis effectief te laten zijn, op een manier waarop ze gezond en dus duurzaam verder kunnen blijven werken. 

OOK LEUK.