LIEKE VAN DER PLAS

Personal Branding

Lieke van der Plas (1995). Liefhebster van Rotterdam en eigenaar en oprichter van LEF Media, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland. Ze is genomineerd voor zakenvrouw van Rotterdam van 2020/2021 en zat in in de halve finale van Communicatietalent van het jaar. En dat op nog maar 25-jarige leeftijd. In haar cursus op KeytoeAcademy heeft ze het over Personal Branding en hoe jij jezelf naar buiten toe neer kunt zetten voor je organisatie, klanten, nieuwe werkgevers of opdrachtgevers.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
BROODJES KAAS

DE TOPICS

1. Intro
2. De kracht van storytelling
3. Personal brand voorbeelden
4. Een sterk personal brand bouwen
5. Je merk de wereld in
6. Je personal brand offline uitstralen 
7. Jouw ideale klant

05 min
11 min
16 min
10 min
16 min
13 min
07 min

8. Strategiebepaling
9. Zakelijk vloggen
10. Zakelijk vlog case: De Beren
11. Filmen
12. Editing
13. Presenteren
14. De kracht van herhaling

12 min
12 min
10 min
11 min
07 min
14 min
18 min

WAT GA JE LEREN?

Van Lieke leer je het belang van Personal Branding, hoe je het kunt opbouwen en uitstralen naar buiten toe. Ze geeft je praktische tips over social media, maar ook hoe je offline aan je personal brand kunt werken. Ze pakt voorbeelden erbij van mensen die haar inspireren. En natuurlijk, als zakelijk vlogger, neemt ze je mee in de wereld van zakelijk vloggen en hoe dat je personal brand verder kan versterken.

VOOR WIE?

De cursus van Lieke is geschikt voor zelfstandig professionals, mensen in marketing of verkoop, iedereen die een nieuwe baan zoekt, leidinggevenden, mensen die de organisatie naar een volgend niveau willen tillen. Oftewel voor iedereen die een stem in de wereld wil hebben en die wil laten horen. Wij zouden elke werknemer hier ook in mee willen nemen, want als iedere collega een sterk personal brand heeft slaat dat positief over op de organisatie.

OOK LEUK.