CEDRIC MUCHALL

Authentiek Leiderschap

Cedric Muchall (1982) is de oprichter en spreekbuis van het vrij georganiseerde Keytoe. Cedric wordt geroemd om zijn uitgesprokenheid en eigenzinnigheid. Hij spreekt voor grote groepen en coacht leiderschapsteams, waar hij snel de vinger op de zere plek legt. Zijn boeren wijsheid, directe en onorthodoxe manier van met mensen omgaan en zijn kwetsbaarheid maakt dat hij wordt gezien als een authentiek leider, waar mensen al gauw verliefd op worden. Hij stopt veel tijd in het nadenken over het idee rondom authentiek leiderschap. Vandaar deze cursus (naast zijn eerdere cursus met Lennard Toma over Vrij Organiseren). O ja, hij is ook een van de aanjagers en oprichters van KeytoeAcademy.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
SOORTEN LEIDERSCHAP

DE TOPICS

1. Intro
2. Waarom deze course
3. De laatste Leiderschap cursus
4. Wanneer word je leider genoemd
5. Geef het beestje geen naam
6. Veiligheid
7. Onvoorwaardelijke relaties
8. Van mens tot mens

02 min
07 min
09 min
15 min
07 min
11 min
07 min
06 min

09. Vitaliteit
10. Loslaten
11. Loskomen
12. Losblijven
13. Bang voor succes
14. Vragen en antwoorden
15. Samenvatting

08 min
09 min
07 min
12 min
09 min
15 min
07 min

WAT GA JE LEREN?

Cedric leert je waarom dit de laatste leiderschap cursus is die je hoeft te volgen. Hij vertelt je wat Authentiek Leiderschap volgens hem is en neemt je mee in zijn belevingswereld van authentiek leiderschap. Hij poogt in je te stampen dat het gaat om jezelf zijn en ook echt te zijn. Dat je verhaal belangrijker is dan jijzelf. Je leert hoe je als leider kunt loslaten, loskomen en losblijven en wat dat voor impact heeft op jezelf en anderen. Dat gecombineerd met Ced zijn eigen geschreven gedichten is dit een cursus die je aanzet tot denken en tot introspectie leidt.

VOOR WIE?

Zoals Ced aangeeft in zijn cursus is dit voor iedereen die denkt. Je hoeft niet in een leidinggevende positie te verkeren om dit nuttig te vinden. Iedereen is volgens Cedric een leider voor een ander persoon op deze planeet. Het is dan wel zo handig dat je bent wie je bent en kunt zijn wie je wilt zijn. Ben je wel al leidinggevende en wil je graag authentiek zijn, dan is deze cursus juist NIET voor jou. Je slaat dan namelijk al de plank mis. Waarom dat is legt Cedric je uit, dus toch maar kijken dan, vind je niet?

OOK LEUK.