COERT PRINS & 
EDWIN VAN DER GEEST

Experimenteel Organiseren

Coert Prins en Edwin van der Geest. Deze twee kameraden kennen elkaar uit de tijd dat ze bij het innovatieve en op geluk georganiseerde Incentro werkten. Beide waren vestigingsdirecteuren van een van de cellen van Incentro. Ze zijn daar vertrokken en voor zichzelf begonnen om de manier van denken in organisatieland op zijn kop te zetten. Dat doen ze via hun zelfgemaakte methodiek van Prototyping. Via hun platform Prototyping.work delen ze inzichten en praktisch toepasbare prototypes om direct in je organisatie te gebruiken. In deze cursus leggen ze hun methodiek om experimenten in je organisatie toe te passen uit, om zo een wendbare en flexibele organisatie te worden.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
PROTOTYPES

DE TOPICS

1. Intro
2. Future of Work 
3. Veranderen
4. Prototyping
5. Ritme
6. Tension
7. Je eerste prototype

07 min
08 min
07 min
08 min
07 min
07 min
13 min

8. Valideren
9. Reflecteren
10. Schalen
11. Wanneer werkt het
12. Leiderschap
13. Slot

05 min
11 min
06 min
06 min
07 min
03 min

WAT GA JE LEREN?

Coert en Edwin leren je prototypen in je organisatie. Via hun Design Thinking theorie toegepast op de gehele organisatie leer je in snelle iteraties veranderingen door te voeren, waardoor de organisatie leuker, toffer, interessanter, wendbaarder en effectiever wordt. Ze leren je schieten als Angry Birds: steeds een beetje bijstellen om dan uiteindelijk je doel te raken. Na deze cursus hoef je nooit meer ellenlange verandertrajecten aan te gaan.

VOOR WIE?

Werk je in een organisatie? Nee, de grootte maakt niet uit. Dit is dus ook voor jou. Iedereen heeft de mogelijkheid dingen te veranderen in de organisatie en met de methodiek van Coert en Edwin te zorgen dat je organisatie in een continue staat van positieve verandering komt. Daarnaast zijn deze twee enthousiaste lolbroeken ook gewoon leuk om naar te kijken.

OOK LEUK.