REMY GIELING

De Kracht van AI

Remy Gieling (1988) is presentator, dagvoorzitter, auteur en oprichter van ai.nl. Voorheen was hij hoofdredacteur van het zakelijke medium MT/Sprout. Tegenwoordig spreekt hij op congressen en in podcasts over de kracht van AI. Remy weet als geen ander wat er speelt op het gebied van nieuwe technologieën.  Remy schreef onder andere het boek “Ontdek de groeikansen van AI”, waarin hij de kansen en bedreigingen toont van AI op jouw bedrijf.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
CIJFERTJES

DE TOPICS

1. Intro
2. Wat is AI?
3. AI jargon
4. AI in elke branche
5. Data
6. Banen en AI
7. AI en taal

01 min
08 min
10 min
09 min
07 min
09 min
05 min

8. Je eerste AI project
9. Zelfrijdende auto’s
10. Robots
11. Gevaren van AI
12. Internationale AI wedloop 
13. Creativiteit en AI
14. Superintelligentie

08 min
09 min
06 min
08 min
04 min
03 min
02 min

WAT GA JE LEREN?

In deze cursus neemt Remy je mee in de wereld van AI. Wat is het? Hoe ver zijn we? En wat kunnen we verwachten? Hij vertelt over Eliza, de eerste chatbot, over zelfrijdende auto’s en of superintelligentie eraan komt. Hij vertelt je hoe je als bedrijf in kunt spelen op de technologische ontwikkelingen rondom AI, Machine Learning en Algoritmes. Waar moet je strategische keuzes op baseren en hoe blijf je met AI in the game. Ook leer je wat AI gaat doen met banen in de toekomst. Misschien wel met jouw baan.

VOOR WIE?

Deze cursus is eigenlijk voor iedereen. AI is niet iets nieuws, maar wel iets wat de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling heeft doorgemaakt. AI is iets waar we niet meer onderuit komen. Of het nou gaat om een software die gezichten herkent op foto’s, of een robot hond die leert traplopen. AI is onder ons, en de inzet van AI zal de aankomende jaren alleen maar toenemen. Kennis van wat AI gaat doen in de komende tijd is daarom nuttig voor elke organisatie. Daarnaast is het een kick-ass onderwerp voor op een feestje. Je bent natuurlijk niet cool als je niet weet wat Neural Networks zijn.

OOK LEUK.