FERRY
ZANDVLIET

Regie over je eigen leven

Ferry Zandvliet (1978) is op 13 november 2015 in het Bataclan theater in Parijs wanneer drie mannen met geladen Kalasjnikov het vuur openen op de volle zaal. Voor hij het weet ligt hij op de grond. Hij ziet hoe mensen om hem heen worden neergeschoten. Al kruipend over lichamen en door het bloed weet het de nooduitgang te bereiken. Hij rent de steeg uit, de straat op en verstopt zich, samen met anderen, in de keuken van een cafe. Hij en zijn drie vrienden overleven de aanslag. De volgende dag reizen ze met z’n drieën naar Nederland. Vanaf dat moment staat Ferry’s leven op z’n kop. Therapie in, therapie uit, maar uiteindelijk weet hij de grip op zijn eigen leven terug te krijgen. En wordt hij naar eigen zeggen een betere versie van zichzelf. Nu, 5 jaar later, spreekt hij voor grote groepen over deze aanslag en over zijn verwerkingsproces. Niet alleen op het podium, maar ook bij KeytoeAcademy deelt hij zijn verhaal en vertelt hij hoe jij de regie over je eigen leven (terug) kan krijgen.

0
AFLEVERINGEN
0
MINUTEN
0
BIERTJES IN BEELD

DE TOPICS

01. Intro
02. De aanslag
03. Jouw slechte kanten
04. Slachtofferschap
05. Rol van de media
06. Mentale klachten

03 min
20 min
10 min
14 min
12 min
13 min

07. Het belang van een sociaal netwerk
08. Vergeving
09. Slachtofferrol
10. Humor
11. Regie pakken
12. Persoonlijk leiderschap

13 min
06 min
05 min
07 min
08 min
04 min

WAT GA JE LEREN?

Een aanslag overleven en daarna een betere, misschien wel de beste, versie van jezelf worden. Ferry zoomt in deze cursus in op de aanslag en de periode daarna. Wat werd hem aan hulp aangeboden en hoe beleefde hij dit. Maar vooral, wat heeft hij gedaan om de beste versie van zichzelf te worden en hoe hij  kan helpen dit ook te worden. Met thema’s als persoonlijk leiderschap, vergeving en humor loodst Ferry je door deze cursus heen.

 

VOOR WIE?

Deze cursus is voor iedereen die stress ervaart, een vervelende periode heeft doorgemaakt of misschien ook kampt met PTSS klachten. In deze cursus leert Ferry je de regie over je eigen leven (terug) te pakken. (Bijna) iedereen kampt met stress en heeft een vervelende periode in het leven gehad. Hoe je hier uit komt, en ook een betere versie van jezelf kan worden, dat legt Ferry uit in deze cursus. 

OOK LEUK.